Industrienyheter

Materiale til campingpanner

2021-09-14
1 Vanlig aluminium
Valget avCamping kokekar, hvilke kjøkkenutstyr som trengs for selvkjørende camping utendørs piknikmatlaging
Fordeler: lett, billig, god varmeledningsevne
Ulemper: Aluminium reagerer lett med syren og alkalien i maten, men gjennom anodisering kan denne situasjonen unngås. Aluminium er relativt mykt og går lett i stykker.
Vanlig aluminium, eller aluminium som er anodisert, er hovedmaterialet for utendørs kokekar. Dette materialet er billig, så dette kokekaret er også veldig billig.


2 Anodisert herdet aluminium

Valget avCamping kokekar,hvilke kjøkkenutstyr som trengs for selvkjørende campingpiknik utendørs
Fordeler: Den harde anodiseringsbehandlingen legger til et tykkere belegg på overflaten av aluminiumsmaterialet, som er tre ganger tykkere enn den vanlige anodiseringsbehandlingen. Dette behandlede aluminiumet er mer holdbart enn vanlig aluminium eller anodisert aluminium.
Ulemper: Dette materialet har ofte et non-stick belegg, noe som krever mer forsiktig vedlikehold; og er mye dyrere.
Anodisert herdet aluminium er for tiden det beste materialet for kjøkkenutstyr utendørs. Den har god varmeledningsevne, er lett og lett å rengjøre, spesielt når den har et non-stick belegg. Det er slitesterkt og korrosjonsbestandig.
Det er litt dyrere enn vanlig kokekar i aluminium, og liker generelt matlaging utendørs. Reisende som ofte lager mat utendørs, er villige til å kjøpe denne typen kokekar.

3 Titan
Valget av Camping kokekar, hvilke kjøkkenutstyr er nødvendig for selvkjørende campingpiknik utendørs
Fordeler: veldig lett, veldig tynn, varmes opp veldig raskt
Ulemper: svært dårlig varmeledningsevne, hot spots vil dannes; veldig dyrt
Den største fordelen med titan er dens letthet, og det er en favoritt blant entusiaster av lett utstyr. Selv om det er lett, er det fortsatt veldig sterkt og holdbart.

Men den termiske ledningsevnen til titan er veldig dårlig, varmen vil bli konsentrert på stedet der flammen er, så du kan ikke lage delikate matvarer, for eksempel å lage hvit ris, mesteparten av tiden er den bare egnet for å koke nudler.


4 Rustfritt stål
Valget avCamping kokekar, hvilke kjøkkenutstyr som trengs for selvkjørende camping utendørs piknikmatlaging
Fordeler: veldig holdbar og kan rengjøres med ståltrådballer
Ulemper: veldig tung; dårlig varmeledningsevne
Utendørs kjøkkenutstyr i rustfritt stål er veldig læraktige og kan lages uformelt, men de er relativt tunge. De brukes vanligvis av utendørs fagfolk, for eksempel fjellguider og oppdagelsesreisende.

5 Støpejern
Valget av utendørs kjøkkenutstyr, som kjøkkenutstyr er nødvendig for selvkjørende camping utendørs piknikmatlaging
Fordeler: kan brukes for livet; naturlig non-stick; perfekte matlagingsverktøy, kan lage utsøkte måltider; kan også brukes hjemme;
Ulemper: veldig tung
Vil du bake pizza? Ønsker du å lage land vedris? Det er bare støpejernsgryter. Dette er den ultimate jakten på perfekte utendørs matlagingentusiaster.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept